понеделник, 28 април 2014 г.

Нова детска площадка на територията на гр. Септември

   
Площадката на етап строителство
По идея на община Септември и по инициатива на Гражданско сдружение „Загорово” стартира изграждането на нова детска площадка. 

Изработването на площадката е дело на фирма ЕТ „Венко Стойчев” , по проект на Общината. Основният дял от финансирането са осигурени от фирмата-изпълнител, с управител Венко Стойчев , със съфинансиране от сдружение „Загорово”, а съоръженията, необходими за осъществяване на проекта, които също са немалък дял от инвестицията, ще бъдат предоставени от Общината. 

    Фирмата ЕТ „Венко Стойчев” е позната на гражданите като тази, която се грижи за снегопочистването. Готовността, с която г-н Венко Стойчев прие идеята за проекта е красноречива, че фирмата е един достоен партньор на община Септември.

   Новата детска площадка се изгражда на площад „Илия Минев”, срещу църквата „Св. свщмчк Харалампий”.

 


 Една от основните цели, заложени в Устава на сдружение „Загорово” e създаване на благоприятни условия за преодоляване на икономическата изостаналост, създаване на условия за достоен живот на населението, както и насърчаване сътрудничеството между общината, нестопанските организации и бизнес средите за устойчиво местно развитие. Особено сме радостни, че даваме своя принос за осъществяване на проекта, за да растат нашите деца щастливи, да превърнем, с общи усилия, нашия град в едно по-приветливо място за живеене. 


Благодарим за участието на кмета на общината, г-н Бошев и на фирма ЕТ „Венко Стойчев” с чиято подкрепа проекта ще се реализира. Това е един добър пример, как в трудно икономическо положение на oбщината, г-н Бошев намери начин проекта, все пак, да се осъществи. И показателно, че местната власт, бизнеса и нестопанските организации трябва да вървят ръка за ръка в името на настоящите и бъдещи обществени цели , за да се развива родния ни град. 

 На прав път ли сме, трябва ли всички заедно, кмет, институции и общественост, да си подадем ръка- това ще разберем от вашите коментари, уважаеми съграждани. Очакваме ви!

 Сдружение с общественополезна дейност „Загорово”

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Уважаеми гости, в случай, че не разполагате с Google профил, от падащото меню изберете опцията "Анонимен", след което публикувайте коментара си. Друг вариант е също от падащото меню да изберете "Име и URL адрес", да посочите такива и тогава да коментирате. Благодарим ви и ви желаем приятни и интересни мигове в нашия блог!