събота, 20 декември 2014 г.

Едно писмо до Дядо Коледа

Учениците от полуинтернатните групи в ОУ „Христо Ботев”с. Карабунар, сформирани по проект „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” по ОПРЧР, с удоволствие, с чисти сърца и отговорност, се включиха в благотворителната кампания на сдружение „Загорово”, под надслов: ”Да помогнем на Ивалена”. С общи усилия събраха и дариха сумата от 109,60 лева. Децата от училището написаха писмо,адресирано до Ивалена. В него изразиха огромното си желание тя да оздравее и съобщиха,че ще помолят Дядо Коледа да й помогне,защото вярват,че по Коледа стават чудеса. Надяваме се,че и занапред подобни инициативи ще бъдат приети,отзивчивостта и добротата ще продължат да помагат на хора в неравностойно положение.


Здравей, Ивалена! Пишат ти децата от ОУ”Христо Ботев” с.Карабунар. Ние много се трогнахме от твоята съдба, защото на тебе ти се налага от малка да се бориш с болести, за които ние даже не сме чували. Иска ни се да си толкова безгрижна и щастлива, колкото сме и ние, да играеш без да мислиш за последствията, но най-много ни се иска ти да оздравееш, затова ние с нашите учители ще помогнем с колкото можем и то от сърце! Ще си позволим да напишем и писмо до дядо Коледа, защото вярваме, че по Коледа се случват чудеса!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Уважаеми гости, в случай, че не разполагате с Google профил, от падащото меню изберете опцията "Анонимен", след което публикувайте коментара си. Друг вариант е също от падащото меню да изберете "Име и URL адрес", да посочите такива и тогава да коментирате. Благодарим ви и ви желаем приятни и интересни мигове в нашия блог!