сряда, 21 декември 2016 г.

Благотворителна продажба на календари

От 21-ви декември Гражданско сдружение „Загорово“ стартира благотворителна продажба на календари за 2017-та година. Те съдържат уникални снимки от историята на гара Септември – емблематична за развитието на нашия град. Всички събрани средства ще се предоставят за подпомагане на младите хора в община Септември, които съхраняват и популяризират българските традиции, показват красотата на фолклора и богатството на народното изкуство.
С тази кампания ние целим да допринесем за развитието на културата в общината, като активизираме промяна за по-пълноценен и по-добър живот на младите хора. Това е наша мисия и ние вярваме в нея! Вярваме, че с общи усилия ще подпомогнем създаването на по-активно и креативно общество, като съхраним и обогатим творческото и духовно развитие на младите хора.
Нека ги насърчим и дадем възможност да оставят своята следа в развитието на културата в община Септември!
Отпечатани са 1500 бр. тематични календара, като цената за 1 бр. е 2лв. Първоначално могат да се закупят на РЕП –а на жп гарата и в офиса на „Загорово“, а за останалите населени места информацията ще бъде своевременно актуализирана.





Три сдружения, обединени от една цел - да съхранят българското - на съвместна среща в гр. Септември